close
Blog

Films en series die je als kersverse moeder absoluut gezien moet hebben! :

pexels-photo-30111

Borstvoeding, het blijft iets wat gewoon wat tijd en moeite kost, vaak zitten moeders met hun kindje op de bank of op de stoel, maar zo’n borstvoeding kan ook best saai worden voor een moeder. Daarom wil ik jullie in deze blog een paar films en series als tip mee geven om de tijd wat makkelijker te vervullen.

Daar zit je dan met de pasgeboren baby, 20 minuten linkerkant, 20 minuten rechterkant, en ga zo maar door! Laten we maar snel beginnen!


– FILM Baby Mama:
een film uit 2008 met een speelduur van 99 minuten.
Kate Holbrook is een alleenstaande, hypergeorganiseerde carrièrevrouw van 37. Ze doet alles voor haar werk, maar haar biologische klok tikt door en geeft aan dat het hoog tijd wordt voor een baby. Alleen komt ze erachter dat haar kans om zwanger te worden, zo goed als nihil is en ze besluit om een draagmoeder in te schakelen. Een perfecte oplossing, totdat de vrijgevochten losbol Angie onvoorzien bij haar in komt wonen.

– FILM What to expect when you’re expecting:  een film uit 2013 met een speelduur van 114 minuten.
Een kind op de wereld zetten gaat niet vanzelf en is voor iedereen een ander avontuur. Verwachtingen worden verbrijzeld, relaties worden getest en liefde wordt gevonden in deze heerlijke komedie over ‘ouder’ worden.

– SERIE Pretty Little Liars:
Pretty Little Liars is een échte serie voor Meisjes/Vrouwen. Deze dramaserie is begonnen op 8 juni 2010 en gebaseerd op de gelijknamige boekenserie van Sara Shepard. Het is een veel bekeken Netflix serie, in april 2017 zijn er nieuwe afleveringen toegevoegd op Netflix.

Als 1 vriendin uit een goede vriendinnengroep opeens verdwijnt, groeien de vrienden uit elkaar. Jaren later krijgen de vriendinnen ineens berichten van iemand die zich ”A” noemt. Deze persoon kent geheimen van de vriendinnen, die alleen de verdwenen vriendin kan weten. ”A” kan het leven van de vriendinnen kapot maken…

– SERIE Grey’s Anatomy:
Grey’s Anatomy is extreem populair onder vrouwen. De bekende ziekenhuisserie van Shonda Rhimes is een groot succes. Deze dramaserie is begonnen in 2005 en heeft zo’n 300 afleveringen! In 2007 kreeg de serie een Golden Globe voor ”Best Television Series – Drama”.

Meredith Grey werkt als chirurg in een ziekenhuis in Seattle, Washington. Samen met haar collega’s maakt ze allerlei bizarre situaties mee, De collega’s hebben steun aan elkaar en delen lief en leed. Ondertussen zijn ze soms ook concurrenten van elkaar.  Maar deze concurrentie is vaak wel hun drijfveer om er met zijn allen vol voor te gaan.

– SERIE New Girl:
New girl een komedieserie gemaakt door FOX, die is begonnen in 2011. Zooey Deschanel is de hoofdrolspeelster. Zooey is 2012, 2013 én 2014 genomineerd voor een Golden Globe en heeft de rol van Jessica “Jess” Day.

Jess is een sukkelig en schattig meisje. Nadat ze haar vriend heeft betrapt met een ander, gaat ze op zoek naar een nieuwe woning. Ze komt terecht in een appartement met 3 vrijgezelle mannen. Helpen deze 3 huisgenoten haar het vertrouwen in mannen terug te krijgen?

– SERIE How to get away with Murder:
How to get away with murder is ook een populaire serie onder vrouwen. Deze serie van ABC is begonnen in 2014 en populair op Netflix. Deze thriller is geschreven door de vooraanstaande Shonda Rhimes, deze heeft meerdere series op Netflix met onderandere : Grey’s Anatomy en Scandal.

Hoofdrolspeelster Viola Davis is in 2015 en 2016 genomineerd voor een Golden Globe. Ze speelt Annalise Keating, een charismatische professor in strafrecht. Annalise vormt een groep met haar 5 beste studenten. Ze leert deze studenten hoe ze weg kunnen komen met het plegen van een moord…

– SERIE The Crown:
Deze Brits – Amerikaanse serie gaat zeker indruk maken! De serie is begonnen op 4 november 2016. Voor de opnames van seizoen 1 is 110 miljoen euro uitgegeven én dat is te zien aan het schitterende decor!

The Crown speelt zich af tussen 1947 en 1956. De eerste jaren is zij dus nog geen koningin, maar ook de eerste jaren dat zij de baas is van het Verenigd Koninkrijk zijn meegenomen door de makers van de Netflix Original Serie. Queen Elizabeth II staat voor een nieuw tijdperk, maar moet tegelijkertijd ook samenwerken met oudgedienden. Zo moet zij onder andere een verbond sluiten met Sir Winston Churchill, de minister-president. The Crown staat daarmee bol van de politieke beslissingen. De reeks kan daarmee best gezien worden als een kruising tussen House of Cards en Downton Abbey. House of Cards vanwege de politieke strijd, Downton Abbey vanwege het Britse kostuumdrama. Die combinatie kan er wel eens voor zorgen dat The Crown wederom een grote hit wordt voor Netflix. De serie werd in ieder geval zeer goed ontvangen.

– Persoonlijke voorkeuren?

Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar How to get away with Murder, What to expect when you expecting en The Crown, ik heb deze beide series gezien en vind het echt een aanrader, How to get away with Murder is absoluut een aanrader als je houd van wat spanning, je wordt continu op een ander spoor gebracht en het meedenken maakt de serie echt leuk. The Crown is naar mijn smaak de beste van de 2, ik heb de hele serie gekeken en heb me geen moment hoeven te vervelen met deze prachtige serie, op naar seizoen 2!

Welke series / films zijn jouw favoriet? Vermeld ze in de comments en help andere hiermee!

Mis Niets!
SCHRIJF JE IN VOOR DE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF

JA! IK SCHRIJF MIJ IN 
We delen je e-mail met niemand - 100% privacy
Tags : borstvoedingfilmseries
Ruben

Geschreven door Ruben

Reageren

Mis Niets!
SCHRIJF JE IN VOOR DE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF

JA! IK SCHRIJF MIJ IN 
We delen je e-mail met niemand - 100% privacy
close-link